RRETH NESH
Grupi Spitalor Dünyagöz


Grupi u themelua në vitin 1996 dhe ofron qindra metoda të ndryshme të mjekimit në të gjitha degët e oftalmologjisë duke përdorur teknologjinë më të fundit. Dünyagöz ofron zgjidhje për problemet e shëndetit që prekin syrin dhe zonën rreth syrit. Grupi i Spitaleve Dünyagöz ka filluar një epokë të re në institucionet mjekësore të trajtimit mjekësor në Turqi. Grupi sot është i pranishëm në 25 vende në Turqi dhe jashtë vendit dhe ka arritur një kapacitet prej 8,000 trajtimesh në poliklinikë dhe 1,000 ndërhyrje kirurgjikale.

Dünyagöz ka një staf mjekësor prej 300 mjekësh dhe akademikësh të specializuar dhe një staf mbështetës prej 2,000 anëtarë. Pajisur me teknologji moderne dhe operuar me një qasje moderne të menaxhimit, Grupi shpejt mori pozicionin në mesin e qendrave udhëheqëse shëndetësore ndërkombëtare. Në Turqi Dünyagöz operon 20 objekte në 11 krahinat e mëposhtme: Stamboll, Ankara, Antalia, Izmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konia, Sakarya dhe Gaziantep. Jashtë Turqisë, Grupi është i pranishëm në pesë vende: Frankfurt dhe Köln (Gjermani), Tbilisi (Gjeorgji), Baku (Azerbajxhan) dhe Amsterdam (Holandë). Grupi synon të vazhdojë investimin dhe zgjerimin e saj gjeografik në Turqi. Në këtë kontekst, Dünyagöz ka hapur një qendër të re në Izmir. Grupi është gjithashtu një ofrues kryesor i shërbimeve shëndetësore të industrisë së turizmit shëndetësor dhe çdo vit merr mijëra pacientë nga e gjithë bota. Deri më tani njerëzit nga 147 vende kanë marrë trajtim në mjediset e Dünyagöz.